Paulette Kreté

Passie voor ondernemen, onderwijs én online marketing.

Ik combineer 15 jaar ondernemerservaring met 8 jaar online marketing ervaring. Naast ruim 30 jaar ervaring in de volwasseneneducatie.

Initiator en eigenaar van Online Marketing 45Plus, zelf 45+ 😉

Paulette zelf: "Bedrijven ondersteunen om beter te worden is mijn passie".

Mijn eigen worsteling

Als 45+ ondernemer heb ik zelf geworsteld met de hedendaagse marketing. Ik probeerde uit alle macht aansluiting te vinden bij internetmarketing. Het lukte me niet om lijn en continuïteit te krijgen in mijn online activiteiten. Ik deed maar wat.

In feite begreep ik de essentie niet en miste ik specifieke vaardigheden. Ik raakte gefrustreerd, zocht hulp en kwam bedrogen uit. En heel veel euro’s armer. Uiteindelijk heb ik mijn eigen deskundigheidsbevordering aangepakt.

Vele trainingen, webinars, seminars, online trainingen, masterclasses en boeken volgden. Dat heeft gewerkt om diverse onderdelen van de online marketing onder de knie te krijgen. Ik kreeg er plezier in.

Klaar voor de start

In december 2017 werd ik door collega-ondernemers gevraagd om workshops te geven. Ik had hen enthousiast verteld over geautomatiseerde e-mailmarketing en copywriting voor internet.

Toen begon het te schuren. Mijn onderwijshart ontmoette mijn ondernemershart. Wat kan ik voor de ondernemers betekenen? Hoe ga ik dat aanpakken? 

Ik ken de leerpsychologische kenmerken van volwassenen. Ik herken leer-strategieën van de volwassenen en beheers de didactiek die daarbij hoort. Ik wil mijn kennis en ervaring delen. 

Bevoegd en bekwaam

Als onderwijsmens moest ik van mezelf wel eerst bewijzen dat ik ‘bevoegd’ ben om anderen het vak te leren. Ik besluit om mijn kennis en ervaring te toetsen en mijn verworven deskundigheid aan te tonen

Op 29 april 2018 heb ik de officiële certificering Online Marketing van Google (26 certificaten) glansrijk behaald.

 

De weg naar een volgend eigen bedrijf is open. Op vrijdag 25 mei 2018 is de domeinnaam vastgelegd www.onlinemarketing45plus.nl.

Mijn persoonlijke gegevens:

Paulette Kreté

Woonplaats Eindhoven

06-14457982

"Hoe ouder je wordt, hoe meer je op jezelf gaat lijken"